Őszi bajnok a csömöri férfi kézilabda csapat!

Az őszi záró fordulóban, szombaton este Székesfehérvárott is győzelmet aratott a Csömör KSK férfi kézilabda csapata, így veretlenül végzett az NB/II élén Bagyánszki Zsolt együttese.
 
Egy héttel ezelőtt vette át a csömöri csapat a vezetést az NB/II Északi csoportjában, amikor látványos mérkőzésen, hazai pályán, lehengerlő második félidő után hat góllal verte az addig százszázalékos Salgótarján együttesét. Az utolsó mérkőzésen a második számú székesfehérvári kézilabdaklub, a Cunder TU Kézisuli otthonában kellett helytállnia a kék-sárga együttesnek (az első számút, az ALBA-MÁV-ELŐRÉ-t az őszi nyitó mérkőzésen sikerült idegenben egy góllal felülmúlni).
A 6. helyen álló hazaiak az első félidőben még jól tartották magukat, hiszen 16-16-ot mutatott az eredményjelző, de ahogy lenni szokott, a véghajrákat eddig mindenkinél jobban bíró csömöri csapat fordított és 34-32 arányban megnyerte a mérkőzést. Ezzel az utóbbi évek legjobb kézilabdás eredményét érte el a Csömör KSK, hiszen az első helyen várhatja a csapat az őszi folytatást.
A mérkőzésről szóló részlets tudósítás a Csömör Sport oldalán olvasható.
 
(Fotó: Csömör Sport-www.csomorsport.hu, Bujdosó Kriszta)
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.