Kiáramlás a horgásztóhoz

A tavaszi napfény, a kijárási korlátozások és az iskola- óvoda zárások ismét sok embert vonzottak vasárnap a Csömöri horgásztó környékére a fővárosból is.

A csömöriek körében mindig is népszerű volt a horgásztó, nagyon sokan járnak ki a természetes környezetét megőrzött vízfelülthez akár egy kis sétára, akár a játszótérre. Az új kondipark is kedvelt lett a sportolni vágyók körében. Futók, kerékpárosok szintén gyakran járnak errefelé, a hétköznapokban pedig a testnevelés óra keretében a csömöri iskolás osztályok futnak egy „tó kört”.
               Múlt év tavasszal, a kijárási korlátozások és a zárások idején nagyon sokan fedezték fel a közeli fővárosi kerületekből is a környéket, beleértve a másik irányban található ősláp felé kijelölt túraútvonalat is. Volt, amikor olyan mértékű volt a kiáramlás, hogy az önkormányzat – a horgászegyesület kérésére is – lezárta az autósok elől az idefelé vezető utakat. Az elkövetkező hetekben a kényszerű iskolai és óvodai szünetek alatt további forgalomnövekedést várnak errefelé…
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.