Elmaradnak a nyári nagyrendezvények?

A mostani állás szerint nagyon valószínű, hogy nem lesz Csömöri Napok, de egyéb nyári eseményeknél is az elhalasztás van napirenden.
 
Az önkormányzat március végén döntött a helyi intézmények bezárásáról és a szabadtéri közösségi terek lezárásáról is. A rendkívüli polgármesteri határozat egyelőre hivatalosan május 31-ig szól, de a helyi vezetőktől kapott információk szerint semmi esélye nincs annak, hogy a június első hétvégéjére tervezett legnagyobb éves települési rendezvényt, a négynapos Csömöri Napokat meg lehessen tartani.
Június-július hónapokban a következő nagyobb rendezvények szerepeltek eredetileg a helyi eseménynaptárban: június 4-7. Csömöri Napok, június 14. Úrnapi körmenet, július 4-5. Csömöri Bringafesztivál. Ezt követően egy viszonylag hosszú szünet következne (az egyetlen az igen gazdag csömöri programnaptárban), majd az augusztus 20. ünnepi eseményekkel és az augusztus 29-i II. Csömöri Tófesztivállal hangolódnánk arra az őszre, amiről még csak igen homályos sejtései lehetnek mindenkinek…
 

Hozzászólok

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.